آموزش آشپزی ، آبگوشت ها

آموزش آشپزی ، آبگوشت ها

پستتوسط smyv » چهارشنبه, 14 بهمن ماه , 1394 07:33:43

آبگوشت ها

آبگوشت بادمجان

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
آب6پیمانه
رب گوجه فرنگی2قاشق سوپخوری
پیاز1عدد
نخود150گرم
بادمجان2عدد
گوشت دنبه دار0.5کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 3
آبگوشت بادمجان گوشت را به همراه پیاز، نخود (خیس شده)، آب، نمک و فلفل روی شعله ملایم می پزیم. زمانی که گوشت کاملاٌ پخت بادمجان ها را سرخ کرده و به آن اضافه می کنیم. رب گوجه را 10 دقیقه قبل از اینکه غذا را از روی شعله گاز برداریم به آبگوشت اضافه می کنیم.
آبگوشت بزباش

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن3قاشق سوپخوری
لیمو عمانی3عدد
آب6پیمانه
پیاز1عدد
سبزی قورمه100گرم
سیب زمینی1عدد
نخود200گرم
لوبیا چیتی100گرم
گوشت500گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 3 زمانی که مواد پختند، سیب زمینی و لیمو عمانی را می افزاییم. نیم ساعت بعد آبگوشت آماده است.
آبگوشت بزباش نخود، لوبیا، گوشت، پیاز، آب، نمک و فلفل را در ظرفی ریخته، می گذاریم بپزند. سبزی را در روغن سرخ کرده و به مواد درون قابلمه اضافه می کنیم. البته نخود و لوبیا را باید از شب قبل خیس کرد.
آبگوشت ترشاله

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
گوجه فرنگی3عدد
برگه قیس0.5پیمانه
پیاز1عدد
نخود0.5پیمانه
گوشت1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5
آبگوشت ترشاله گوشت، نخود از قبل خیس شده، نمک و فلفل را به همراه 6 پیمانه آب می پزیم. بعد از پخته شدن گوجه، برگه قیسی را اضافه کرده، مجدداً روی حرارت می گذاریم تا پخته شوند و آبگوشت جا بیافتد.
آبگوشت رب انار

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن3قاشق سوپخوری
شنبلیله خشک1قاشق سوپخوری
رب انار2قاشق سوپخوری
تخم مرغ4عدد
پیاز3عدد
آرد2قاشق سوپخوری
طرز تهیه

تعداد نفرات : 3
آبگوشت رب انار ابتدا پیاز را با روغن سرخ کرده، سپس آرد و شنبلیله را نیز به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد این مواد را به همراه 3 پیمانه آب، نمک و فلفل روی حرارت می گذاریم.
تخم مرغها را شکسته، خوب مخلوط می کنیم، بعد کم کم به مواد قبل افزوده و مرتب هم می زنیم. رب انار را نیز در آخر اضافه می کنیم.
آبگوشت ساده

مواد لازم

زرد چوبه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
آب6پیمانه
لیمو عمانی3عدد
رب گوجه فرنگی2قاشق سوپخوری
پیاز2عدد
سیب زمینی3عدد
نخود100گرم
لوبیا سفید100گرم
گوشت750گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5
آبگوشت ساده نخود و لوبیا را از قبل خیس می کنیم. گوشت، پیاز و آب را روی حرارت می گذاریم. زمانیکه گوشت نیم پز شد، نخود و لوبیا را اضافه کرده تا کاملاٌ بپزند. بعد سیب زمینی، لیمو عمانی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تا پخته شدن سیب زمینی صبر می کنیم. در آخر رب گوجه را اضافه می کنیم. 15 دقیقه بعد آبگوشت ما حاضر است.
آبگوشت فوری

مواد لازم

ادویه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی1قاشق سوپخوری
هویج3عدد
سیب زمینی5عدد
پیاز1عدد
جعفری0مقداری
گوشت1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5
آبگوشت فوری گوشت را با پیاز و 6 پیمانه آب می پزیم. بعد از پخته شدن سیب زمینی، هویج، جعفری، نمک، فلفل و ادویه را اضافه می کنیم. پس از 20 دقیقه رب گوجه را می ریزیم. بعد از 5 دقیقه آبگوشت حاضر است. در صورت تمایل، می توانیم برای چاشنی از لیمو عمانی استفاده کنیم.
آبگوشت قورمه سبزی

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن2قاشق سوپخوری
لیمو عمانی2عدد
پیاز1عدد
لپه100گرم
سبزی قورمه200گرم
گوشت1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5
آبگوشت قورمه سبزی گوشت و پیاز را با روغن تفت داده، به همراه لپه و 6 پیمانه آب می گذاریم تا کاملاٌ پخته شود. 15 دقیقه بعد آبگوشت حاضر است. بعد از پخته شدن مواد سبزی قورمه، لیمو عمانی، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
آبگوشت گندم

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
گوجه فرنگی2عدد
پیاز1عدد
سیب زمینی2عدد
نخود150گرم
گندم پوست کنده150گرم
گوشت500گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 3 نیم ساعت بعد آبگوشت گندم آماده است. سیب زمینی، گوجه، نمک و فلفل را پس از پخته شدن مواد قبلی اضافه می کنیم. ابتدا گوشت، نخود، گندم، پیاز و آب را روی حرارت ملایم می گذاریم تا پخته شوند.
آبگوشت گندم گندم و نخود را باید از قبل خیس کنیم.
آبگوشت لپه

مواد لازم

زرد چوبه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن3قاشق سوپخوری
لیمو عمانی3عدد
رب گوجه فرنگی1قاشق سوپخوری
پیاز2عدد
سیب زمینی4عدد
گوشت750گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 بعد از پخته شدن گوشت، سیب زمینی، رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی را اضافه کرده، پس از پخته شدن سیب زمینی آبگوشت آماده است. سپس به آن نمک و فلفل، زردچوبه و آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا خوب پخته شوند.
آبگوشت لپه گوشت و پیاز را با روغن تفت داده، لپه را نیز به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم.
آبگوشت لوبیا سفید

مواد لازم

دارچین0به مقدار کافی
زرد چوبه0به مقدار کافی
نمک0به مقدار کافی
پیاز2عدد
لوبیا سفید1پیمانه
گوشت1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 بعد از پخته شدن زردچوبه و دارچین را نیز اضافه کرده، پس از 10 دقیقه آبگوشت آماده است.
آبگوشت لوبیا سفید گوشت، لوبیا، پیاز، نمک را به همراه 6 پیمانه آب روی حرارت ملایم می پزیم
آبگوشت لیمو

مواد لازم

زرد چوبه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
لیمو عمانی3عدد
رب گوجه فرنگی2قاشق سوپخوری
پیاز2عدد
سیب زمینی4عدد
نخود150گرم
گوشت1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5 سپس سیب زمینی را به همراه لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به آبگوشت اضافه می کنیم.
آبگوشت لیمو ابتدا نخود را با پیاز می کوبیم. بعد گوشت، زردچوبه و آب را به آن اضافه کرده، می گذاریم نیم پز شوند. 1 ساعت بعد آبگوشت ما آماده است.
آبگوشت میوه خشک

مواد لازم

آبغوره1قاشق سوپخوری
آلو بخارا0به مقدار کافی
زرد آلو0به مقدار کافی
قیسی0به مقدار کافی
برگ هلو0به مقدار کافی
چغندر قند1عدد
لوبیا چیتی100گرم
نخود100گرم
گوشت1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5
آبگوشت میوه خشک ابتدا گوشت، نخود و لوبیا را با 8 پیمانه آب می پزیم. در آخر آبغوره را اضافه کرده و آبگوشت را سرو می کنیم. بعد از پخته شدن چغندر خرد شده، برگ هلو، قیسی، زردآلو و آلو بخارا را اضافه کرده و می گذاریم تا آبگوشت جا بیافتد.
آبگوشت نخود و لوبیا

مواد لازم

زرد چوبه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
آب6پیمانه
سیب زمینی2عدد
پیاز1عدد
نخود200گرم
لوبیا قرمز100گرم
گوشت500گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 3
آبگوشت نخود و لوبیا گوشت را به همراه نخود و لوبیا قرمز از قبل خیس شده، پیاز، آب و نمک می پزیم. بعد از پخته شدن، سیب زمینی، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده، بعد از 15 دقیقه آبگوشت آماده است.
آبگوشت کرمانی

مواد لازم

زرد چوبه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن2قاشق سوپخوری
خرمای خشک100گرم
مغز گردو200گرم
سیب زمینی5عدد
پیاز2عدد
جعفری30گرم
شنبلیله50گرم
ترخان100گرم
ترشاله100گرم
به2عدد
لوبیا چیتی200گرم
نخود200گرم
گوشت1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 7 گوشت، لوبیا چیتی، به، ترشاله، خرما خشک و مغز گردو را نیز در قابلمه می ریزیم. وقتی مواد نیم پز شدند سیب زمینیها را اضافه کرده، ترخان، شنبلیله و جعفری را در روغن تفت داده و به مواد قبلی می افزاییم.
آبگوشت کرمانی نخود و پیاز کوبیده شده را به آب جوش اضافه می کنیم. یک ساعت و نیم بعد آبگوشت حاضر است.
آبگوشت کله پاچه

مواد لازم

نمک و فلفل0به مقدار کافی
آب6پیمانه
سرکه3قاشق سوپخوری
جعفری100گرم
سیب زمینی4عدد
پیاز1عدد
نخود200گرم
کله و پاچه گوسفند1دست
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5
آبگوشت کله پاچه نخود را از قبل خیس می کنیم. 2 عدد سیب زمینی، پیاز، نخود، آب، نمک و فلفل را به همراه کله و پاچه به مدت 4 ساعت می گذاریم تا بپزد. کله و پاچه آماده شده را با جعفری تزئین کرده و از سرکه یا آبلیمو برای چاشنی آن استفاده می کنیم. بعد از اینکه خوب پخت، بقیه سیب زمینی را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت دیگر بپزد.
آبگوشت کله جوش

مواد لازم

زرد چوبه0به مقدار کافی
نمک و فلفل0به مقدار کافی
روغن200گرم
کشک1کیلو
پودر گردو2قاشق سوپخوری
پیاز1عدد
نعناع1قاشق سوپخوری
طرز تهیه

تعداد نفرات : 5
آبگوشت کله جوش ابتدا پیاز را با روغن سرخ می کنیم. نعناع داغ را موقع سرو به کله جوش اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم یک عدد تخم مرغ زده شده را در آخر پخت اضافه کنیم. بعد پودر گردو، 2 پیمانه آب، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز داغ اضافه می کنیم. بعد از اینکه این مواد چند جوش زدند، کشک را نیز می ریزیم.
smyv
کاربر عضو
کاربر عضو
 
پست ها : 0
تاريخ عضويت: سه شنبه, 18 خرداد ماه , 1394 03:52:05
تشکر کرده: 9 بار
تشکر شده: 5 بار
امتياز: 50

بازگشت به دانستنیها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان