طرز تهیه بستنی ها

طرز تهیه بستنی ها

پستتوسط smyv » چهارشنبه, 14 بهمن ماه , 1394 07:38:30

بستنی ها

بستنی آلبالو

مواد لازم

شکر500گرم
آب آلبالو250گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0
بستنی آلبالو آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود.
سپس آب آلبالو را اضافه کرده و می گذاریم چند جوش دیگر بزند. بعد از سرد شدن مواد بستنی را در قالبهای دلخواه ریخته و در فریزر می گذاریم تا خود را بگیرد.
بستنی آناناس

مواد لازم

آب0.5پیمانه
سفیده تخم مرغ2عدد
خامه150گرم
شکر50گرم
آناناس500گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0
بستنی آناناس آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود.
آناناس را چرخ کرده، به شکر اضافه می کنیم و می گذاریم تا سرد شود. سپس در ظرفی ریخته و در فریزر می گذاریم. پس از یک ساعت از فریزر در آورده، آنرا در ظرف دیگری می ریزیم و خوب هم می زنیم.
خامه و سفیده تخم مرغ را نیز به آن اضافه کرده، پس از اینکه تمامی مواد با هم مخلوط شدند، در ظرف مخصوص بستنی ریخته و به مدت 3 ساعت در فریزر می گذاریم.
در زمانیکه مواد بستنی در فریزر است چندین بار آنرا هم می زنیم تا یخ بزند و بصورت بستنی در آید.
بستنی بادامی

مواد لازم

نمک1.5قاشق چایخوری
اسانس لیمو1قاشق سوپخوری
آرد سفید3قاشق سوپخوری
پودر بادام1.5پیمانه
شکر3پیمانه
خامه4پیمانه
شیر4پیمانه
تخم مرغ3عدد
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0
بستنی بادامی تخم مرغ، شیر، شکر، آرد و نمک را با هم زن خوب مخلوط می کنیم. سپس این مواد را روی حرارت بسیار ملایم می گذاریم تا دیواره ظرف کمی گرم شود.
بعد خامه، پودر بادام و اسانس لیمو را با هم مخلوط کرده و به مواد قبل اضافه می کنیم. مواد بستنی را در فریزر می گذاریم تا خود را بگیرد.
بستنی پرتقالی

مواد لازم

مغز بادام کوبیده100گرم
خامه500گرم
شکر200گرم
زرده تخم مرغ3عدد
پرتقال15عدد
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0
بستنی پرتقالی 12 پرتقال را آب گرفته و 3 عدد را از دو پوست در می آوریم و ریز خرد می کنیم.
سپس تخم مرغ، شکر و خامه را به آب پرتقال و پوره پرتقال اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند. در آخر مواد بستنی را در ظرف مخصوص ریخته و مغز بادام را روی آن می پاشیم و در فریزر می گذاریم تا خود را بگیرد.
بستنی توت فرنگی

مواد لازم

شکر500گرم
آب پرتقال0.5پیمانه
توت فرنگی1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0
بستنی توت فرنگی توت فرنگی را در مخلوط کن، مخلوط کرده و سپس آب پرتقال و شکر را به آن می افزاییم و هم می زنیم.
بعد آنرا در ظرف مخصوص بستنی می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا خود را بگیرد.
بستنی سیب

مواد لازم

گلاب100گرم
شکر1کیلو
سیب1کیلو
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0
بستنی سیب سیب را پوست گرفته، رنده می کنیم. سیب رنده شده را با کمی آب روی حرارت می گذاریم تا چند جوش بزند.
بعد شکر و گلاب را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم. در این مرحله مایع بستنی را از روی حرارت برداشته، پس از سرد شدن، در ظرف مخصوص بستنی می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم تا خود را بگیرد.
بستنی شکلاتی

مواد لازم

شیر1لیتر
تخم مرغ10عدد
شکر500گرم
کاکائو200گرم
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0 سپس آنرا را از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن در ظرف مخصوص بستنی می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا خود را بگیرد. بستنی شکلاتی کاکائو را در کمی آب حل کرده و به همراه شیر و شکر و تخم مرغ روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.
بستنی قهوه

مواد لازم

پودر قهوه2قاشق سوپخوری
شکر75گرم
خامه400گرم
شیر غلیظ500گرم
شیر500گرم
تخم مرغ3عدد
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0
بستنی قهوه شیر، شکر، تخم مرغ و قهوه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا چند جوش بزند.
سپس آنرا در ظرف می ریزیم و پس از سرد شدن در فریزر قرار می دهیم. بعد از یک ساعت شیر غلیظ را با مواد بستنی خوب مخلوط کرده و مجدداً در فریزر می گذاریم تا سفت شود.
سپس مجدّداً آن را بیرون آورده، خامه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و در فریزر می گذاریم تا خود را بگیرد و بصورت بستنی درآید.
بستنی وانیل و تخم مرغ

مواد لازم

خلال بادام0مقداری
وانیل0.5قاشق چایخوری
شیر500گرم
شکر200گرم
خامه200گرم
زرده تخم مرغ6عدد
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0
بستنی وانیل و تخم مرغ شیر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم. پس از اینکه شیر یک جوش زد، آنرا از روی حرارت بر می داریم.
زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده، شیر را کم کم به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم. و خوب هم میزنیم. سپس مایع را روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر ها خوب حل شوند.
در این مدت باید دائماً مایع را هم زد. قبل ار جوش آمدن آنرا از روی حرارت بر می داریم. پس از سرد شدن خامه را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
سپس آنرا در ظرف مخصوص بستنی ریخته و ظرف را در یخ و نمک آنقدر می گردانیم تا بستنی گرفته شود. در آخر خلال بادام را روی بستنی آماده شده می پاشیم.
بستنی وانیلی

مواد لازم

وانیل0.5قاشق چایخوری
کارامل0.25پیمانه
شکر0.5پیمانه
شیر2پیمانه
تخم مرغ4عدد
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0 لازم به ذکر است که باید هر نیم ساعت مواد بستنی را هم زد تا بستنی آماده شود. بستنی وانیلی وانیل، زرده تخم مرغ و 0.3 شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. شکر باقیمانده را روی حرارت ملایم به صورت کارامل درمی آوریم. شیر را به شکر اضافه کرده، سپس مخلوط تخم مرغ را نیز به آن می افزاییم و هم می زنیم. در این مرحله مایع بستنی را در ظرف مخصوص ریخته و به مدت 5 ساعت در فریزر قرار می دهیم.
فالوده شیرازی

مواد لازم

آبلیمو0مقداری
گلاب0.5پیمانه
آب3.5پیمانه
شیره قند5پیمانه
نشاسته1پیمانه
طرز تهیه

تعداد نفرات : 0 بعد از نیم ساعت آنرا از آب در آورده و در یخچال می گذاریم. هنگام سرو کردن آبلیمو و شیره قند روی آن می ریزیم.
طرز تهیه شیره قند:
5 پیمانه شکر را به همراه 2 پیمانه آب روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. سپس کمی زاغ در محلول انداخته و آنرا از روی حرارت بر می داریم. در آخر گلاب را نیز به شیره قند اضافه می کنیم. فالوده شیرازی نشاسته را با نصف پیمانه آب حل کرده، بقیه آب را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. وقتی آب جوشید، نشاسته را به آن اضافه می کنیم. و به هم می زنیم و به مدت 15 دقیقه می گذاریم نشاسته بپزد. سپس نشاسته را در دستگاه ریخته و با فشار دادن دستگاه، نشاسته بصورت رشته رشته بیرون آمده و در ظرف آب یخ که در زیر دستگاه قرار داده ایم می ریزد.
smyv
کاربر عضو
کاربر عضو
 
پست ها : 0
تاريخ عضويت: سه شنبه, 18 خرداد ماه , 1394 03:52:05
تشکر کرده: 9 بار
تشکر شده: 5 بار
امتياز: 50

بازگشت به دانستنیها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان